Primăria Sovata
Alegeți limba:
Primăria Sovata
Site-ul orașului Sovata
Str. Principală Nr. 155, 545500, Sovata +40 265 570 218 sovata@cjmures.ro

DESPRE INSTITUȚIE

CONSILIUL LOCAL

ORAȘ SOVATA

SERVICII ONLINE

REZERVAȚIA NATURALĂ LACUL URSU

INFORMAȚII DE INTERES PUBLIC

CONTACT

ZIARUL ORASULUI

TURISM

LINKURI UTILE

HARTA SOVATA
Achizitii publice

Centralizatorul contractelor de achizitii peste 5000 EUR pe anul 2019

centralizator_contracte_peste_5000EUR_2019.pdf

Centralizatorul contractelor de achizitii peste 5000 EUR pe anul 2018

centralizator_contracte_peste_5000EUR_2018.pdf

Planul anul de achiziții 2019

plan_anual_de_achizitii_2019.pdf

Planul anul de achiziții 2018

program_achizitii_publice_2018.pdf

Anunt publicitar

17.09.2019
Primaria Oras Sovata intentioneaza să achizitioneze Servicii de instalare retea WIFI pentru actiunea  „WiFi4EU Promovarea conectivitătii la internet în comunitătile locale”.:
CS+Formulare.pdf

Anunt publicitar

Achizitie servicii de consultanta in managementul proiectului  - 04.03.2019
:
CS+Formular of+Declaratie.pdf

Anunt publicitar

Achizitie servicii de consultanta in managementul proiectului  - 08.01.2019
MESAJUL PRIMARULUI

Sovata, cel mai faimos oraş balneoclimateric şi cea mai pitorească staţiune al Transilvaniei, este aproape imposibil de prezentat în doar câteva cuvinte.

Sovata este un nume reprezentativ pentru apele sărate şi efectele benefice ale acestora, cunoscute atât în ţară cât şi în întreaga lume. Munţii săi înalţi, pădurile înconjurătoare şi lacurile sărate par să fi fost create tocmai spre încântarea şi odihna turiştilor. Lacul Ursu atrage anual mii de turişti din ţară şi din străinătate, care plec cu amintiri de neuitat, oferite atât de lacurile sărate cât şi de peisajele naturale pitoreşti întâlnite aici. Calitatea serviciilor turistice este garantată de către unităţi specializate cu grad de comfort ridicat şi ospitalitatea locuitorilor asigură satisfacţia vizitatorilor de pretutindeni.

Vilele de lemn bogat ornamentate din staţiunea Sovata , construite în primele decenii ale sec.XX, constituie un patrimoniu arhitectural şi artistic pentru societatea de azi, fiind şi ele o atracţie pentru turişti.

Industria şi turismul în Sovata cunosc o dezvoltare susţinută, asigurată de instituţiile administraţiei publice locale - dinamismul acestui proces recomandă localitatea atât turiştilor cât şi investitorilor.

În calitate de primar al oraşului Sovata, adresez un sincer bun venit tuturor celor care accesează acest site, sperând că informaţiile oferite vor veni în sprijinul cetăţenilor, şi totodată vor trezi dorinţa vizitatorilor de a cunoaşte mai îndeaproape bogăţiile oferite de acest loc pitoresc.

Fülöp László Zsolt 

Primar