Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Adatvédelmi nyilatkozat

8. EXISTĂ ALȚI DESTINATARI AI DATELOR DVS. PERSONALE ?

Nu vom împărtăși informațiile Dvs. unor terțe părți în scopuri comerciale fără consimțământul Dvs..
Pentru a ne realiza obligațiile contractuale privind formarea profesională și eliberarea diplomelor, certificatelor sau atestatelor, datele Dvs personale pot fi prelucrate de instituții abilitate legal, precum: Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Muncii Familiei Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Ministerul Educației Naționale. Avem contracte în vigoare cu prestatori de servicii, procesatorii de date care nu vor împărtăși informațiile Dvs. personale cu nici o altă entitate. Ei vor menține în siguranță și vor păstra datele personale pentru perioada stabilită conform obligațiilor contractuale reglementate de GDPR.
În anumite circumstanțe, suntem obligați din punct de vedere legal să împărtășim informații cu terți. De exemplu, în baza unui ordin judecătoresc sau în cazul în care cooperăm cu alte autorități abilitate legal în tratarea reclamațiilor sau investigațiilor. De asemenea, am putea comunica informații cu alte organisme de reglementare pentru a-și îndeplini obiectivele. În orice situație, ne vom asigura că avem o bază legală pentru transmiterea datelor personale și vom documenta decizia noastră.

9. INTENȚIONĂM SĂ TRANSFERĂM DATELE DVS. ÎN ALTĂ ȚARĂ ?

În prezent, datele noastre sunt păstrate în locațiile noastre din Romania.
Dacă PRIMĂRIA transmite informațiile Dvs. către o țară din afara Spațiului Economic European (SEE), ne vom asigura că informațiile Dvs. sunt protejate corespunzător. Ne vom asigura întotdeauna că există un contract legal corespunzător care acoperă transferul de date, în conformitate cu standardele aprobate de Comisia Europeană. În plus, dacă se consideră că țara nu are legi echivalente cu standardele UE de protecție a datelor, atunci vom cere terței părți să încheie un contract legal care să reflecte aceste standarde.

Oldalak: 1 2 3 4 5

Megszakítás