Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Proiect de hotărâre pentru aprobarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă al Orasului Sovata

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Oras Sovata organizează începând cu data de 07.06.2022 consultarea opiniei publice cu privire la Planul de Mobilitate Urbană Durabilă al Orasului Sovata – PMUD Sovata.
Documentul strategic este fundamental pentru dezvoltarea Orasului Sovata pe componenta de mobilitate urbană, identificând nevoile existente, stabilind obiectivele și direcțiile de dezvoltare. Elaborarea documentului a parcurs etapele de colectare date și analiză a situației existente din punct de vedere socio-economic, precum si identificarea nevoilor și priorităților locale. Documentul are la bază datele colectate de la factori interesați din Oras Sovata – instituții și  autorități publice, organizații neguvernamentale, societate civilă, operatori economici, cetățeni.
Propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind acest proiect de act normativ, pot fi făcute în scris şi înregistrate direct la registratura Primăriei (Sovata, str.Principala nr.155, Birou 4) sau online pe adresa de e-mail sovata@cjmures.ro, în perioada 08.06.2022-14.07.2022.

Anunț consultare publică

Proiect hotărâre PMUD

Raport de specialitate

Referat de aprobare

PMUD versiune consultativă

Sari la conținut